relatiegeschenken
geschenkadvies op maat

heldacon

relatiegeschenken

Foutmelding

  • Deprecated function: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in include_once() (line 1374 of /home/heldacon/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /home/heldacon/public_html/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /home/heldacon/public_html/includes/menu.inc).

 

Maatschappelijk verantwoorde relatiegeschenkenAls onderneming nemen wij onze verantwoordelijkheid om de maatschappij te steunen daar waar ze het nodig heeft. Heldacon heeft hier een bewuste keuze gemaakt, wij gaan voor steun aan kinderen.

Daarom gaan de mensen van Heldacon jaarlijks geschenkjes uitdelen op Kerstdag. Dit doen wij in ziekenhuizen. Dit omdat wij weten dat een Kerstfeest in het ziekenhuis geen leuke ervaring is.

Maatschappelijk verantwoorde relatiegeschenkenNaast dit eigen initiatief steunen wij ook nog de vzw Hartekinderen. Hartekinderen vzw verenigt ouders en patiënten met een aangeboren hartafwijking in Vlaanderen.

In België ondergaan jaarlijks meer dan 600 kinderen een hartoperatie. Dat is niet alleen voor hen maar voor het ganse gezin erg ingrijpend. Een goede psychologische voorbereiding is dan ook cruciaal.

Hartekinderen werkt dagelijks aan de professionalisering en uitbouw van deze materie.